• Showroom: Str. Vulturilor, nr.31, Corp A, Incinta Artcoop
  • +40 722 559 152

Certified

ISO 9001:2008

Number #1

Supplier in Europe

Power by

Despre Noi

Informaţii despre companie

Rotowash este printre pionierii în proiectarea şi fabricarea de maşini compacte pentru curăţarea şi uscarea pardoselilor, specializată în tehnologia periilor cilindrice contrarotative. Echipamentele Rotowash se bucură de succes pe plan internaţional de mai bine de 38 de ani.
Maşinile fabricate de Rotowash sunt proiectate şi realizate în Austria, folosind componente de cea mai înaltă calitate. Sistemele de gestionare şi de producţie sunt supuse auditurilor frecvente ale British Standard Institute – BSI – în conformitate cu ISO 9001. Produsele Rotowash sunt frecvent auditate şi aprobate de Ove, Austria şi BSI şi în conformitate cu standarde ridicate de design, calitate şi siguranţă de către CE – în conformitate cu legislaţia europeană.
Maşinile pentru curăţat pardoseli Rotowash, sunt proiectate pentru a creşte productivitatea de curăţare, pentru a optimiza standardele de igienă şi a îmbunătăţi eficienţa în scopul de a economisi timpul clienţilor nostri, precum şi costurile operaţionale. Cei care acordă importanţă protecţiei mediului se pot aştepta la utilizarea eficientă a apei şi la consumabile eco friendly de la Rotowash. Filozofia noastră merge dincolo de excelenţă în inginerie de produs. Suntem, de asemenea, preocupaţi de a oferi soluţii de igienă care prelungesc durata de viaţă a suprafeţelor pardoselilor, în acelaşi timp menţinând un mediu sigur, sănătos şi atrăgător. Noi punem Calitatea, Siguranţa şi Mediul la baza principiilor design-ului echipamentelor şi, în acest fel, Dumneavoastra puteţi fi siguri că Rotowash asigură standardele bunelor practici atât în procesul de fabricare, cât şi în procesul de functionare.

Istoria companiei

  • 1947 – Karl Fink (1907-1996) a fondat o companie de turnare a aluminiului în Leibnitz, Austria.
  • 1971 – Prima maşină de curăţat pardoseli Rotowash fost fabricată şi comercializată cu succes.
  • 1984 – Rotowash devine societate cu răspundere limitată independentă.
  • 1996 – Mutarea societăţii la noul sediul în Wagna, Austria.
  • 1998 – Ca urmare a faptului că în ultimii ani a continuat extinderea la nivel mondial şi procesul de creştere în regiunea Asia-Pacific, s-a înfiinţat sucursala din Perth, Australia de Vest.
  • 2009 – Compania Bers New Solutions devine partener si importator oficial al Rotowash Reinigungsmaschinenfabrik GmbH Austria in România si Bulgaria.
  • 2011 – Se lanseaza site-ul în limba româna www.rotowash.ro.
Top