• Showroom: Str. Vulturilor, nr.31, Corp A, Incinta Artcoop
  • +40 722 559 152

Certified

ISO 9001:2008

Number #1

Supplier in Europe

Power by

Mod de operare

Principiul de funtionare al echipamentelor Rotowash

Rotowash produce maşini pentru curăţarea pardoselilor, care, datorită modului de funcţionare, oferă o calitate superioară curăţării tuturor tipurilor de pardoseli şi covoare. Se urmăreşte ca suprafeţele să rămână uscate şi gata de folosire doar în câteva minute după curăţare.
Având sistemul „contra twin” al periilor rotative cilindrice, situat în carcasa compactă din aluminiu, Rotowash este ideal pentru operarea în cele mai dificile condiţii. De exemplu, în spatii strâmte în care alte maşini, de obicei, nu pot intra. În comparaţie cu metodele obişnuite de curăţare, Rotowash aduce o economie de apă şi substanţe chimice de până la 90%. Un echipament Rotowash este la fel de uşor de folosit ca şi un aspirator vertical.
Echipamentele Rotowash sunt foarte potrivite pentru companiile din industria alimentară, precum şi pentru spitale, şcoli, hoteluri, case de bătrâni, restaurante, săli de sport, birouri şi spaţii comerciale.
Curăţarea se face, în principal, prin acţiunea mecanică a periilor şi se completează prin aplicarea de apă curată pe suprafaţa de curăţat. Apa se foloseşte în calitate de solvent care leagă particulele de murdărie, acestea sunt aruncate pe tamburul rotativ de către cele două perii şi apoi sunt colectate în bazinul de apă uzată.
Rotowash oferă o gamă largă de modele, fiecare fiind conceput pentru a creşte eficienţa de curăţare şi a maximiza productivitatea.

Factory have always been responsive and helpful. I feel like I can call or email anytime and they will get back to me quickly.

Sherman Engineering

Deveniți una dintre numeroasele firme care utilizează echipamentele Rotowash

Pasiunea noastră este de a face, expertiza noastră este în inginerie. De la începuturi la Rotowash, consultăm testarea produselor și designul pentru producția în masă.

Pentru informatii si comenzi, va rugam sa ne contactati.

Top